Real Estate “JONInvest” Na Kontaktoni
Real Estate “JONInvest”

Rreth Nesh

Real Estate “JONInvest” eshte agjensi imobiliare qe operon ne ndermjetesimin e pasurive të patundshme, që nga viti 2007 dhe eshte e specializuar në shitje, blerje, qira, investime ne pasuri te patundshme, vleresim te pasurive të patundshme dhe konsulence ligjore e financiare. Me nje ekserience te gjere ne ndermjetesim dhe investime te ndryshme ne ofrojme transparence te plote, korrektesi dhe besueshmeri per klientet tane.

Listimet me te fundit

Sherbimet Tona

null

Ndermjetesim

Ndërmjetësuesi i pasurive të paluajtshme është një individ I licensuar që vepron si ndërmjetës…

null

Vleresim Pasurie

Toka dhe ndërtesat përfaqesojne pjesën më të madhe dhe me të vlefshme të pasurisë

null

Arkitekture

Real Estate “JONInvest”, ne baze te experiences dhe ne bashkepunim me disa studio arkitekturore…

null

Konsulence Ligjore

Real Estate “JONInvest” ofron Konsulence Ligjore dhe Asistim Noterial per klientet duke…

null

Konsulence Financiare

Asistojme me konsulence financiare per investime ne tregun imobiliar shqiptare per klientet tane…

null

Investime ne Pasurite e Patundshme

Investimi ne pasurite e paluajtshme konsiston ne blerjen, shitjen dhe menaxhimin…

Doni te shisni apo te jepni me qira pronen tuaj ?

Compare listings

Compare